HOMESTEAD  "EL RANXO"
BED & BREAKFAST

Motorvervoer Spanje

Ook altijd al eens met de motor door Spanje willen touren of enduro-ritten willen maken? Maar wilt u de 1400 km er naartoe overslaan? (O.a. door de lange reis, de brandstof en de kosten voor tolwegen) Dan hebben wij de oplossing voor u:

In samenwerking met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van motoren van Nederland naar Spanje (Girona) en vice versa wordt het transport van uw motor verzorgd. U reist met het vliegtuig vanuit Nederland naar Girona waar wij u ophalen bij het vliegveld en u meenemen naar onze B&B 'El Ranxo' waar uw eigen motor klaar zal staan voor vertrek door de prachtige landschappen die Spanje te bieden heeft. 

Hoe werkt het: 

U brengt uw motor (± één week voor je vakantie) naar een opslagloods in Beek en Donk (N.Brabant). Daar wordt de motor op een, speciaal voor motoren, ontworpen transportrek (zie foto's) geplaatst om zo veilig vervoerd te worden. Bij elke motor mogen natuurlijk ook losse koffers of tassen meegenomen worden. Wanneer u aankomt op onze locatie in Caldes de Malavella zorgen wij dat uw motor weer klaarstaat!

Voor het aanvragen van een reservering of het aanvragen van een passende offerte hiervoor, verwijzen wij u naar Faciliteiten & Reserveren.

ROUTES

U kunt voor langere periode bij ons blijven zodat u vanuit onze B&B mooie dagritten kan maken door de schitterende natuurparken, Pyreneeën of langs de Costa Brava.

Maar u kunt natuurlijk ook na 1 overnachting bij ons vertrekken voor een grote rondrit door de Pyreneeën of verder door Spanje. En dat u later bij ons de motor(en) weer inlevert voor transport naar Nederland/België. Of u rijdt zelf naar Nederland/België terug. Alles is mogelijk...